top of page

Handelsbetingelser

Hos Caball Therapy System har vi ingen minimumskrav til køb.

På billeder i prislisten og på hjemmesiden kan farverne se lidt anderledes ud end i virkeligheden.


Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

Caball Therapy System gemmer automatisk de oplysninger, du har indtastet, så du kan se dem, næste gang du bestiller varer hos os. Du kan også altid gå ind på din konto og se ordrebekræftelser fra tidligere køb.

 

Der videregives ingen oplysninger til tredjemand, bortset fra leveringsadressen, som naturligvis er skrevet på pakken.

Ønsker du dine varer sendt på en bestemt måde, tidspunkt eller lignende. Kan dette noteres  i feltet "kommentarer" på din ordre, så forsøger vi så vidt muligt at efterkomme dine ønsker. Levering 2-7 dage.

FORTROLIGHED OG SIKKERHED

Personoplysninger betyder oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Dette kan omfatte fornavn, efternavn, hjemmeadresse, e-mailadresse, alder, køn og lignende kontaktoplysninger.
 

På denne side kan du læse, hvilke oplysninger Caball Therapy System gemmer om dig og vores samarbejdspartnere.
 

Hvilke oplysninger gemmer vi?

For at kunne foretage en bestilling og levering til dig gemmer vi følgende oplysninger; Fornavn, efternavn, adresse, eventuel leveringsadresse, e-mailadresse og telefonnummer. Vi gemmer yderligere oplysninger om, hvor langt du ønsker at være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Oplysninger om hvilke varer du har købt, hvordan du har betalt (online/kredit) og faktura gemmes i min. 5 år, ifølge bogføringsloven, så vi har dokumentation for købet til Skat.


Mails du sender til CTS og som CTS har sendt til dig gemmes min. 1 år, max. 3 år. Dette gøres, så vi kan gå tilbage og se eventuelle reklamationer, tilbud og lignende.

ENGROS FORESPØRGSEL

Tilføjelse af tjenester og nye effektive produkter kan være den vækst, du søger for din virksomhed.
Uanset om du er praktiserende læge eller sælger af produkter inden for sundheds- og wellness-sektoren, kan det være en god investering at tilføje populære, effektive og sikre produkter til dine tjenester eller produktsortiment.

 

På grund af antallet af fordele for din patient og en praksis, kan tilføjelse af PhotoBioModulation terapi være den smarteste beslutning, du træffer.

Kontakt os venligst for mere information, eller udfyld ansøgningsformularen

BETALINGSMETODER

Hos CTS kan du betale via netbutikken med følgende korttyper:

- Visa, Visa Electron
- Maestro, Mastercard,
- PayPal

- KLARNA
 

Generelle betingelser for betaling med kort.
Priser i webshoppen er inklusive moms. Fragtpriser og mulige afslag fremgår af indkøbskurven.
Fragt og moms vises separat ved kassen.

Reklamation og Retur

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse, uautoriseret åbnet eller almindeligt slid.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Har varen været monteret eller vises der på anden måde tegn på utilsigtet skade, slid, brug og/eller skader forbeholder vi os retten til at afvise reklamationen.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer bedes du anvende det link vi har sendt til dig da du placerede din ordre hos os.
Har du spørgsmål til dette, kontakt venligst kundeservice på tlf. 28 15 56 76  eller post@caball.biz
 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Ved reklamationer betaler vi returfragten, du bedes derfor ikke sende noget retur før vi har godkendt reklamationen.

Varen sendes til:
Caball Therapy Systems
Skårupøre Strandvej 52C
5881 Skårup
Danmark
 

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og gerne senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Har varen været monteret eller vises der på anden måde tegn på utilsigtet skade, uautoriseret åbnetslid, brug og/eller skader forbeholder vi os retten til at tage den retur.

Værdiforringelse - Fra e-mærkets guide til udregning

Hvis forbrugeren har brugt varen er det lig med værdiforringelse.
Håndterer forbrugeren varen, udover hvad der normalt er tilladt i en forretning og varens værdi er forringet, har lampemesteren.dk ret til at fratrække denne forringelse fra returbeløbet. Værdiforringelsen beregnes som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen.

Markedsprisen skal forstås som varens værdi i detailsalg fra netbutik til forbruger, og ikke ved salg mellem netbutikker, eller mellem forbrugere.

I visse tilfælde har varer, på baggrund af brugen, ikke længere nogen værdi. Du har i disse tilfælde ikke krav på at få købesummen retur.

Emballagen kan spille en rolle for værdiforringelsen
Åbner, beskadiger eller mister du emballagen, kan der være tale om en værdiforringelse. Har emballagen betydning for varens værdi ved gensalg, må prisen for ny emballage fratrækkes.

Forbehold

CTS tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, som lysterapispecialisten.dk ikke kan kontrollere.

Det kan være forbundet med et gebyr at returnere eller afbestille en special produceret vare bestilt hjem til ordre. Gebyret kan variere alt efter produkt og leverandør.

Vi forbeholder os ydermere ret til at afvise ordrer hvor mængderabatter og individuelle rabatkoder anvendes sammen.

bottom of page