top of page

OM
OS

Med over 30 års kombineret viden og erfaring inden for lysterapi skinner Caball Therapy System CTS - Lysterapispecialist stærkt i branchen.
Vi har 3 certificerede Lysterapeuter i virksomheden, og kan give opdateret og vigtig information om PhotoBioModulationen og hvordan du kan drage fordel af at bruge rødt og nær-infrarødt lys i din hverdag, for at opnå flere sundhedsmæssige fordele og bedre komfort.
 

Vi er stolt importør og europæisk distributør af Photizo Light Therapy-mærket og verdensomspændende leverandør af Photonic Lights-mærket.

PhotoBioModulation (PBM) er designet til at behandle mennesker, husdyr, store husdyr og heste. Det lindrer smerter, stimulerer celler til at reparere og hele, reducerer hævelse og inflammation og stimulerer immunsystemet under akutte traumatiske tilstande.
 


Photizo Vetcare er især effektiv til behandling af kroniske smerter og betændelsestilstande forbundet med arthritiske tilstande og overbelastningsskader hos dyr.
 

Kroniske skader' eller overforbrug inflammatoriske reaktioner opstår, når vævet ikke fuldføre helingscyklussen.
 

Photizo & Photonic Light Therapy produktene bryde denne cyklus og giver vævet
mulighed for at starte helingsprocessen, hvis det er muligt,
eller ved kroniske tilstande for at opretholde smertefri periode.Behandlingen vil stimulere optimal celletilstand (knogle, nerve, kapsel, brusk og muskelvæv) for at opretholde sundt væv. Dette kan hjælpe med at forhindre yderligere degeneration af væv som nerver, knogler/led og blodkar.

Behandling på akupunkturpunkterne har fremragende behandlingsresultater.

 

Hvis du tænker på et nyt og innovativt brand til din portefølje,
vent ikke, kontakt os i dag

GRUNDLÆGGER

"Vores vision: Da vi begyndte at arbejde med fotobiomodulation (PBM-terapi) og så den indvirkning, det havde på dyr og mennesker,
vores primære mål var at have et Photiobiomodulationsapparat i hver husstand og afdeling på hvert hospital, hver læges kontor og hver klinik.
 

Medicinfri smertelindring og bedre heling takket være viden og videnskab bag fotomedicin med produkter og tjenester med høj tæthed."
 

 Anita Nordum CEO
Caball Therapy Systems

IMG_6825.jpg

HVAD KUNDERNE SIGER OM OS

LOUISE – FENYASOFT

Hesterytter

Jeg faldt hårdt fra min hest og knuste mine ribben og hofteområdet. . Men takket være min Photizo Pain Relief var jeg tilbage til Pilates og på min hest inden for to uger. Jeg vil klart anbefale Photizo.

lægemiddelstyrelsen logo.png
bottom of page