top of page

Hvorfor skal du bruge Terapeutisk Lysterapi?


HVORFOR SKAL DU OVERVEJE DET? Mange undersøgelser har rapporteret gode resultater med LED-lysterapi, eller det korrekte navn for denne behandling er PhotoBioModulation (PBM)


PBM viser effektive og sikre ændringer i følgende heste- og hundeproblemer:

GENERELT: Gigtsmerter, bursitis, blå mærker, forbrændinger, ødem, dybe muskelproblemer, hæmatomer, betændelse, stramme eller ømme muskler og infektioner.


HOOF PROBLEMER: Bylder, knoglesporer, betændelse, navicular, ring-bone og forfangenhed.


BEN OG KROP: Ankelproblemer, knogleafslag, haseproblemer, betændelse, ledbåndsømhed, seneproblemer, ømme ryg, skinner, forstrækninger, kvæleproblemer, forstuvninger, hævelse, skuldersmerter, hoftesmerter, ømme ryg, ømme nakke, spytkirtelproblemer , sår, snitsår, skrammer og til stimulering af triggerpunkter og akupunkturpunkter.
MEN HVORDAN VIRKER DET, OG HVORDAN?

Mange imponerende undersøgelser har inkluderet følgende:

** LED'erne ved specifikke bølgelængder er rapporteret at øge cirkulationen ved at øge dannelsen af nye kapillærer. Nye kapillærer fremskynder helingsprocessen ved at transportere mere ilt samt flere næringsstoffer, der er nødvendige for heling, og de kan også transportere flere affaldsstoffer væk.
**Kollagen er det mest almindelige protein, der findes i kroppen og det essentielle protein, der bruges til at reparere beskadiget væv og til at erstatte gammelt væv. Undersøgelser citerer, at LED'er stimulerer produktionen af kollagen. Det er blevet rapporteret, at der ved at øge kollagenproduktionen dannes mindre arvæv på det beskadigede sted.
**LED-terapi er rapporteret at stimulere frigivelsen af adenosintrifosfat (ATP). ATP er den største energibærer til alle celler og giver den kemiske energi, der driver cellens kemiske reaktion. Forøgelser i ATP gør det muligt for cellerne at bruge næringsstoffer hurtigere og komme hurtigere af med affaldsstoffer ved at øge energiniveauet i cellen.
**Øger lymfesystemets aktivitet. Ødem har to grundlæggende komponenter, væske og protein. Forskning har vist, at lymfekardiameteren og lymfesystemets flow kan fordobles ved brug af lysterapi. Dette betyder, at begge dele af ødemet kan elimineres i en meget hurtigere hastighed for at lindre hævelse.
**Reducerer nervevævets excitabilitet. Lysenergien stimulerer frigivelsen af endorfiner, som er kroppens egne langsigtede smertebekæmpende kemikalier.
**Kan forbedre perifere neuropatier ved at stimulere produktionen af nitrogenoxid.
**Øger RNA- og DNA-syntese, hvilket hjælper med at udskifte beskadigede celler hurtigere.
**Øger processen med at opfange og indtage døde eller degenererede celler af fagocytceller med det formål at rydde op. Dette er en vigtig del af infektionsbekæmpelsesprocessen. Destruktion af infektionen og oprydning skal ske, før helingsprocessen kan finde sted.
**Stimulerer fibroblastaktivitet, der hjælper med reparationsprocessen. Fibroblaster er til stede i bindevæv og er i stand til at danne kollagenfibre*
**Stimulerer vævsgranulering og bindevævsfremspring, en del af helingsprocessen, og afspænder musklerne.
**Stimulerer trigger- og akupunkturpunkter.

Der er ikke rapporteret bivirkninger af uønskede bivirkninger vedrørende LED-behandling. Det er gentagne gange rapporteret, at når cellen er "energized" accepterer den ikke mere energi, så den kan ikke forårsage skade, og den rapporteres ikke at have nogen effekt på sundt væv. Kroppen vil ikke optage det, den ikke kan bruge.VIDENSKAB BASERT TEKNOLOGI, FORSKNING BEVÆREDE RESULTATER!

Nu kan du få den samme kraftfulde helbredende energi som en laser til en brøkdel af prisen.

I årevis har Equine Light Therapy og Canine Light Therapy hjulpet dyr med at forblive stærkere til konkurrence og komme sig hurtigere ved at lægge kraften til healing i et enkelt, brugervenligt værktøj til daglig behandling.


LED lysterapi er virkelig en måde at hjælpe kroppen med at helbrede sig selv. Terapeutisk PBM har specifikke bølgelængder, der absorberes af en fotoacceptor, cytochrom c-oxidase i cellens mitokondrier.


Energien (fotoner) fra lysene øger energien i cellen, og det fremskynder helingsprocessen. Lysene skal have bestemte bølgelængder og skal leveres med en bestemt dosering og irradians. Brug af både rødt og nær-infrarødt lys er fordelagtigt, fordi bølgelængderne absorberes af forskellige dybder i vævet. Vores fotoniske lys og Photizo bruger specifikke bølgelængder, som forskning har vist dramatisk øger helingshastigheden.


De to bølgelængder er i det synlige røde og nær infrarøde spektrum. Den synlige røde er effektiv til at stimulere akupunkturpunkter, frigøre triggerpunkter, behandle sår og infektioner. Den nær-infrarøde bølgelængde (ikke synlig), som trænger dybere, har vist sig at være effektiv til at hjælpe med at helbrede bløddelsskader, led og muskler.Hjælp dine dyrevenner til at føle sig bedre meget hurtigere... Bestil nu!


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page