top of page

Top 3 grunde til, at du har brug for PhotoBioModulation i dit liv

Når jeg begynder at skrive dette blogindlæg, og skal kun nævne tre grunde til at bruge PhotoBioModulation i hverdagen, og det synes jeg er meget svært at gøre... nævner kun 3 gode fordele ved BPM!

Jeg begyndte at spørge mig selv, hvad der var det vigtigste resultat, jeg ledte efter, da jeg startede med BPM. Og her kan du se de tre grunde til, at jeg synes, du skal overveje at begynde at bruge BPM, eller være bedre stillet ved at bruge den, du allerede har.


Fotobiomodulation (PBM), hvilket betyder rød og nær-infrarød lysterapi eller lav-niveau laserterapi, er en behandling, der bruger nøjagtige bølgelængder til at hjælpe kroppen med at helbrede. Fordi PBM virker på din krops individuelle celler, ser vi et bredt spektrum af fordele, og det hjælper mennesker med en lang række forskellige diagnoser. PBM er ikke-toksisk, ikke-invasiv og har ingen bivirkninger, så det er en fremragende mulighed for folk, der leder efter en naturlig løsning til helbredelse.


1. Reduktion af inflammation og stress.

PBM hjælper dine celler med at slippe af med den "forurening" oxidative stress, der ophobes ved at håndtere miljømæssige, fysiske og følelsesmæssige stressfaktorer. Det er næsten som en kraftig antioxidant, der modvirker den negative effekt, som frie radikaler producerer i dine celler. Tænk på PBM som et hold af skraldebiler i dine celler, der efterlader et rent landskab, så vævene nemt kan ånde.

"PBM er som et hold af skraldebiler i dine celler, der efterlader et rent landskab, så væv kan ånde let”
"Hvis du kan gøre glykogensyntesen mere effektiv, forbedrer du fundamentalt effektiviteten af din krops kost indefra"2. Mere energi

Når vi tænker på energi, tænker mange af os på, hvad vi har evnen til at gøre, både fysisk og mental energi. Men alt starter i dine celler, hvor magien opstår, eller ej. Vi og vores celler har brug for "god ernæring" på daglig basis. Og en af ​​de bedste måder at give din celle optimal energi på er at anvende BPM til forskellige dele af din krop og hjælpe cellulær respiration.

Røde og nær-infrarøde lysdioder kan øge syntesen af ​​glykogen og adenosintrifosfat (ATP). Hvis du kan gøre glykogensyntesen mere effektiv, forbedrer du fundamentalt effektiviteten af ​​din krops kost "indefra"


Den type kost, du spiser, vil også spille en vigtig rolle for den type energi, du bidrager med til din krop.

Dit daglige indtag af næringsstoffer skal være en god blanding af forskellige typer mad, og i harmoni med dit aktivitetsniveau.

Eksperter anbefaler at vælge de rigtige mængder for hvert af de vigtigste næringsstoffer, men også i tankerne, når de bruges. For eksempel er der forskellige anbefalinger til kulhydrater før, under og efter højintensiv træning, hvis du planlægger at øge din udholdenhed og udholdenhed. Lignende retningslinjer findes for proteiner, fedtstoffer og andre.3. Forbedret cirkulation

BPM lysterapi lindrer og forbedrer livskvaliteten ved at stimulere cirkulationen og reducere smerter og celleskader. Det har vist sig at reducere symptomerne dramatisk, når det påføres fødderne i femten minutter tre gange om ugen.

Nitrogenoxid produceres af næsten alle celletyper i den menneskelige krop og er et af de vigtigste molekyler for blodkarrenes sundhed. Det er en vasodilator, det vil sige, den afslapper de indre muskler i dine blodkar, hvilket får karrene til at udvide sig.

Som et resultat øger nitrogenoxid blodgennemstrømningen og sænker blodtrykket.

“ Processen med at fjerne cellulært affald forbedrer blodgennemstrømningen. PBM-brugere oplever ofte en prikkende, skyllende fornemmelse efter behandlingen, hvilket er et ekstra boost til cirkulationen."

.”Comentários


bottom of page